Fri, February, 28
    • Disable Livestream
    • Disable Slider
    • Disable Clocks
    • Disable Effects
    • Refresh

For instructions on connecting to our 3.3.5a WotLK servers CLICK HERE

For instructions on connecting to our 4.X Cataclysm servers CLICK HERE

  • dirtkeeper, REGISTERED 1 week ago
    Apor is gay
  • Surfacingx, Admins 5 months ago
    Eternal Dark Illidan is trying to destroy Outland help stop him at 16:30 ST
  • Surfacingx, Admins 5 months ago
    Going to be doing a get together on eternal for the last day will happen in about 20 minutes
  • Cyph3r, Owner 5 months ago
    Important topic you should probably all read : http://bit.ly/2mKfsWv
  • Keeft, REGISTERED 5 months ago
    Eternal! Get ready for the most delightful event of all time! I will be hosting a Savory deviate roulette @ 7.55 ST!

Board index Issue/Suggestion Tracking Report an Issue Remorse Issues

Bug ice block

Post a reply Rate Topic: Evaluations: 0, 0.00 on the average.Evaluations: 0, 0.00 on the average.Evaluations: 0, 0.00 on the average.Evaluations: 0, 0.00 on the average.Evaluations: 0, 0.00 on the average.Evaluations: 0, 0.00 on the average. • 4 posts • Page 1 of 1
#1 Tue Jun 06, 2017 5:31 am by geras2
Before you submit this issue, have you taken any steps to resolve the bug? (Deleting cache, disabling addons, dropping the quest and restarting it, etc...)

Realm Name:


Character Name:


What steps will reproduce the problem?
1.
2.
3.

What should happen?


What do you see instead?


Provide any additional information below (wotlk.openwow.com links, screenshots, etc):

-- Tue Jun 06, 2017 5:32 am --

Hi Gm, 1years is that bug and i dont know why no one server GM or Admin no going to stopp that Bug.
Then i use ice block in arena in next arena it going be cd... i have just wait for cd to join in another arena... IS chanse to fix that bug??? if i use iice block and i go in another place with teleport and i want reset cd in duel and its cd too, so please fix that


Posts: 24,Topics: 21,
Joined: Mon Nov 30, 2015 9:01 am
Private
Donors
Karma: -1
#2 Wed Jun 07, 2017 4:35 am by toni12313
It's a very well known bug for remorse. (I assume you're talking about Remorse).
It would also help the dev team alot if you included the realm in your posts, but as I said it's a known bug.
Image
Remorse Chamberlain
User avatar

Posts: 207,Topics: 96,
Joined: Mon Apr 25, 2011 8:49 am
Challenger
Donors
Karma: 5
#3 Thu Jun 08, 2017 9:29 am by geras2
in remorse wow that bug is. on 255 lvl frunserver... please fix that because every arena i have wait for that cd./.


Posts: 24,Topics: 21,
Joined: Mon Nov 30, 2015 9:01 am
Private
Donors
Karma: -1
#4 Sat Dec 09, 2017 9:15 am by fecker
Hi.
We fixed that on eternal realm, dont know about remorse.
See http://dev.eternal-wow.com:3000/issues/2978

Moving to "remorse issues".

Regards,
CTD Fecker
Super CTD Fecker


Posts: 496,Topics: 78,
Joined: Tue Jan 11, 2011 11:30 am
Location: Somewhere is the Darkness
The Patient
Registered users
Karma: 5
Post a reply Return to Remorse Issues Rate Topic: Evaluations: 0, 0.00 on the average.Evaluations: 0, 0.00 on the average.Evaluations: 0, 0.00 on the average.Evaluations: 0, 0.00 on the average.Evaluations: 0, 0.00 on the average.Evaluations: 0, 0.00 on the average. • 4 posts • Page 1 of 1
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests
Copyright 2020 by Eternal-WoW. All Rights Reserved.
No reproduction of this content without written authorization.